Kapcsolat

Elérhetőségeink

Coromed Kardiológia Magánrendelő

Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetése a szakorvosoknál megjelölt telefonszámokon lehetséges.

Kardiológiai magánrendelés

Kardiológia
Magánrendelés

Coromed Szívgyógyászati magánrendelés

SzolgáltatásokCoromed Kardiológia Magánrendelő

Coromed - Kardiológia Magánrendelés - Pécs

A kardiológia a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág, mely a belgyógyászat egyik ága. A kardiológus szakorvos figyelmének központjában a szív vele született és szerzett megbetegedései állnak.

A szív- és érrendszeri, ill. kardiovaszkuláris megbetegedések fogalma tartalmazza egyebek mellett az agyi érkatasztrófa, a magas vérnyomás, a perifériás artériaelzáródás betegségeket is. Gyakran előfordul, hogy a szívbetegek a betegség késői szakáig tünetmentesnek bizonyulnak, melyet követően végzetes események következhetnek be. A kardiológiai betegségek nagy része a szív csökkent pumpafunkciója, szívizomelhalás, ritmuszavar miatt lép fel.

Mikor érdemeshozzánk fordulnia?

Napjainkban a szív és érrendszeri betegségek jelentik a legnagyobb veszélyt a felnőtt korú lakosság számára. Számos jel és tünet van, mely felhívhatja az Ön figyelmét arra, hogy szívbetegségben szenvedhet. Ha Ön azt észleli, hogy

felmerül a gyanú, hogy szívbetegségben szenved. Ha magas vérnyomása van, cukorbetegségben vagy vesebetegségben szenved, magas a koleszterin és vérzsír szintje, ezek a tényezők hosszú távon szívbetegség kialakulását eredményezik. A szívbetegségek korai felismerése és kezelése meghosszabbíthatja életét és javíthatja életminőségét.

Kardiológiaivizsgálatok

Kérjük, adja meg az alábbi mezőbena keresett kifejezést.

Come to work with us

Want to learn about the container experience and start working in a shared place