Weboldal: www.oxylab.hu

Az OXYLAB Tevékenységének fő célja a szív- és érrendszeri, emésztőszervi, idegrendszeri, mozgásszervi, daganatos betegségek korai jeleinek kimutatása.

Ezen betegségek kialakulását megelőzően olyan változások mennek végbe szervezetünkben, melyek során a sejtek védettsége jelentősen csökken, és kialakul egy olyan állapot, melyet oxidatív stressznek nevezünk. Ez az állapot nemcsak a betegségek kialakulását jelzi, hanem a napi stressz hatások káros következményeire még időben figyelmeztet. Ennek kimutatását az országban egyedül az OXYLAB végzi korszerű műszerekkel és több évtizedes szakmai gyakorlattal. Speciális vizsgálatokkal a daganatos betegségek korai jeleit mutatjuk ki (tumor markerek), és elsőként alkalmazunk olyan tápanyagokkal szembeni érzékenységet kimutató tesztet, mely számos betegség hátterében ugyancsak megtalálható.

A hozzánk forduló páciensek számára szép, kulturált környezetet biztosítunk, az előre egyeztetett időponthoz szigorúan tartjuk magunkat, így a vizsgálat minimális időt vesz igénybe. Manager szűrés keretében az egyéni igények alapján „szűrőcsomagokat”készítünk.